Montag, 10. März 2008

Paberimajandus

No päeva peale üritasin siiski üht koma teist ära teha. Tagastasin oma mensakaardi. Kuigi probleeme otseselt ei tekkinud, oli see ikka üllatavalt keeruline protseduur – allkirjastamise ja isikut tõendava dokumendiga.

Erasmuse programmi jaoks on vaja veel üks paber välja ajada. Homme on International Office* paraku kinni. Loodetavasti saab ülehomme asi siiski Säuksu abiga aetud.

Zombie Zone’st on vaja end välja kirjutada. Täna ei õnnestunud – ametnikud peale lõunat lihtsalt ei tööta enam.

Peamine eesmärk oli lennupileti suhtes selgusele jõuda. Ilmnes, et lennupilet ongi mul selline kiusliku loomuga. Kõige enne ei saa ma tema kohta kinnitust ja kui ma isiklikult talle järgi lähen, siis … vot ei trükku välja! Nii me teenindajaga seisime ja naeratasime vastastikku 15 min. Välja trükki ikka ei saanud. Aga teoreetiliselt pilet olemas ja sõit toimub. Kui Lätist viperusteta edasi – oo sinisilmsus - saan otsin neljapäevaks põkkumisvõimalust.

Ufo on maandunud. Aga kuhu? Tõenäoliselt prügimäele. Ehk meil on köögis uus lamp. Vana polnud küll ka veel päris pimedaks põlenud, aga selle virvendamine oli inseneridele liiast. Nii et meil uus, säästupirniga valgekrae.

*Välisüliõpilastalitlus

Keine Kommentare: