Sonntag, 10. Februar 2008

Esimene esinemine

Reedel oli esinemine. See tähendab, et enamus päevast kulus rongiga sõitmise peale. Hommikul arvasin, et aega on. Siis vaatasin internetist igaks juhuks veel järgi ja selgus, et pole seda midagi nii palju. Enne rongile minekut jõudsin õnneks poest läbi käia ja midagi teele kaasa osta.

Juba peroonil võis kooriliikmeid kohata. Magada rongis eriti ei saanud. Seal oli pummeldav seltskond "Hexen Tour 2008"*. Kui sakslased võtavad vaevaks lärmata, siis teevad nad seda teada-tuntud põhiseadusliku õigusega ja takistada neid küll ei saa.

Hamburgis haakisin end tuttavatele nägudele sappa ja jõudsin õnnelikult Nikolai kirikusse Klostersterinis. Isegi H. pundi leidsin üles (lisaks olid veel Nina, Frauke ja Jana). Üllataval kombel oli teisigi kuulajaid.

Kontsert oleks võinud paremini minna. Meie solist bariton oli pabinas. Lohutasin teda enne lavale minekut, et kas pole tunnet, et oleks ikka pidanud koori jääma. Praegu mõtlen, et ehk kukkus jälle pahasti välja. Solistid olid tublid ja orkester ka. H. punt kiitis ka koori, minul aga on siseinfo, mis tähendab, et ma tean täpselt, kus vigu tehti ja mul pole õrna aimugi, kuidas kõik kokku kõlas. Dirigendi suunas endiselt kiidusõnad - tugeva närviga tark naisterahvas.

Enesele meelespeaks: lavale edaspidi alati nuga, taskurätt, plaaster ja leivaraas kaasa võtta. Olin tagumises nurgas. Kahjuks sattus minu kõrvale laulma mitte just kõige tugevam alt.** Keset esinemist sai ta sellise köhahoo, et oli sunnitud maha istuma, ning edaspidi luristas läbi nina sisse hingata.

* Nõidade tuur 2008.
** Sellisel juhul tagumisse ritta ronida on rumal.

Keine Kommentare: