Dienstag, 9. März 2010

Must-valge, soe-külm

Vahepeal on alustatud sünnipäevanädalat.
Laupäeval sünnipäevitasime nimelt vallavanema juures. Üle pika aja sain jälle kambakesega silmast silma kohtuda. No eks mu enda süü ikka - hoidsin mõnda aega tublisti eemale.
Külalistega oli paremini kui Tätte laulus: "keda kutsusin need jätsid tulemata..." - need, kes kahtlesid veel oma tuleku plaanides, tulid ikka.
Õhtu lõppes klubi külastusega. Diskotibu minust ikka veel kasvanud ei ole - isegi selleks vanuseaastaks mitte. Eks ole natuke hilja ka juba.

Pühapäeval lugupeetud mehed organiseerisid meile hobuste ja kohviga saanisõidu ja ületasime kiirust. Sai ikka mitu korda õhatud, et nii ilus-nii ilus.

Esmaspäeval avastasin end taas vallavanema juures, afterpartyl. Närisime pannkooke ja kiusasime tb vidinat. Kui nad põgenesid lülitusime ümber turismiprogrammile ja vaatasime tutvustust Islandist. Edasi oli kahtlase väärtusega naistepäevaprogramm esmaspäeva õhtuse roosa filmiga.
Tuba oli esialgu jahe ja Islandi film külm ja aina jahedamaks läks. Mingi moment tekkis tunne, et mu mõtted külmuvad ka ära ja jalad ei liigu enam ammu - üsna julmalt tormasin koju kuuma dušši alla.

Pilt.

Keine Kommentare: