Mittwoch, 24. Oktober 2007

Oh ajad...

Momendil käin pisteliselt loenguid kuulamas. Siiani midagi ületamatult rasket ei ole kuulnud. Loodusgeograafia on siin mandumise seisus. Näis noh mida võtan, mida jätan. Võtsin ka ArcView loengu, kuid hakkan juba sellegi kasulikkuses kahtlema. Võrreldes teistega olen täiesti laiskvorst.

Aeg kulgeb siin kandis üldse kummaliselt. Peaks nagu kogu aeg kiire olema ja nagu olekski kiire, aga erinevalt Eestist on see selline staatiline kiire.

Kui kuhugile on kohale jõutud, siis tahetakse kõike ruttu ja kohe saada. Samas kohale jõudmiseks võetakse kõige pikem ja kõveram trajektoor, mis ristub teiste trajektooridega või kulgeb* piki teiste trajektoori. Kohale jõudnuna liigutatakse oma esemeid väga aeglaselt uurides iga kotist välja ilmunud eset nagu oleks see äsja leiutatud. Vajalike esemete edastamise järel muututakse peaaegu koheselt kannatamatuks.

Minu kvaliteet aeg saab siin vist enamjaolt keeleõpingutele kulutatud. Tegevust leiab ikka. Vaja ju veel ka kohalikku raamatukogu nii palju kui võimalik ära kasutada. Ja vaja natuke ringi vaadata.

Kriminaalne kõrvalepõige: Meie orgaanilise prügi prügikast on kadunud.

* siin kohal väga aeglane liikumine.

Keine Kommentare: