Dienstag, 31. August 2010

Sõitlemisest ühe hooga

Ausalt öelda pole mitu nädalavahetust kodus käinud. Oma panus kodutöödesse suisa andmata. Nädalavahetus hakkas kiskuma väga seda nägu, et jälle teen luusi. Reedel vedasin siis end vastu plaane bussiga koju. Bussisõit oli taaskord hariv - purjus vanatädi võitles oma kodanikuõiguste eest. Noorte ja vihaste kaasreisijate abil kujunes tõeline dia... ee... polüloog.
Kodus oli aga mõnus. Sügis kui seene- ja saagikoristus aeg on tulnud. Laupäeval loobusin selle tõttu isegi Võõpsu kalalaadast. Õhk on juba karge külm ja klaar.
Sünnipäevast ma ka loobuda ei tahtnud ning võtsin ette sõidu liinil kodust-Tagametsa. Minu lohutuseks hakkas sadama, mis kitsega sõitmist kergemaks ei teinud. Et ühendada lõbusat meeldivaga hilinesin sünnipäevale, et käia kalal. Saak oli küll kesine, seda enam, et muist kala sumba pilust välja vingerdas.
4 tunnise hilinemisega olin teistest mitme ringiga maas. Aga pole viga enne sauna ei tule söömisest joomisest midagi välja. Saunast oli kahjuks vaja üle õue tiiki joosta, aga vähemalt oli tiik olemas. Hommikul enne sõitma hakkamist see mind võib olla päästiski - sisikond võttis peale ujumist kenasti kere mõõtmed - täitsa inimese tunne tuli tagasi.
Koju jõudes olin oma plaanist pisut maas, aga puuriit sai ümber laotud ja seenelgi käidud, kuigi viimased seened kobamisi korjatud.

Keine Kommentare: