Sonntag, 7. Oktober 2007

Kesse?

Millise rahvaga meie maja koormatud on.

2 eestlast, 4 poolakat, 2 sloveenlast ja 1 braziillane.

Brasiilia: Eduardo - On eelmisest erasmuse satsist ja õpib siin 6. kuud, kaalub 7. kuuks siia jäämist. Pikad tumedad juuksed, aga muidu valge nagu kartuliidu. Räägib ainult ingliskeelt. Sõbraliku loomuga. Õpib insenerlust, kirjutab oma hiigelprojekti - siiani ainuke akadeemilise hõnguga inimene majas.

Poola: Gosha - räägib puhtalt saksa keelt, on varem ka Saksas õppinud, teab kõigist (oo!) rohkem. Pedagoog. Suitsetab.

Ula - Räägib saksa keelt. Otsib tööd. Õpib majandust - production. Väga mõistlik, aga ka pidu paneja tüüp. Ahelsuitsetab. Püüab maha jätta.

Ola* - Pursib inglise ja saksa keelt. Õpib majandust, otsib tööd. Ei söö ega joo. Näeb välja nagu 19 saj. lõpu klassikaline iludus. Ristis Eduardo Markoks, norime ta kallal seetõttu.

Ania - Räägib nii inglise kui saksa keelt. Oli viimane poolakas, kes tuli. Tuli koos perega. Mõne päevaga peaksime perest vast siiski lahti saama. Ka pedagoog. Kahtlustan, et oleme ta ära hirmutanud. Ristis Eduardo Ricardkoks.

Sloveenia: Špela - räägib nii inglise kui saksa keelt, kui naermise kõrvalt aega leiab. Näeb välja nagu suslik. Ärge küsige - liiga palju energiat, ei saa sotti.

Urša - Pursib nii saksa kui ingliskeelt. Saabus kõige viimasena. Esialgu väga häbelik, hingeelus surkida pole veel aega olnud. Õpib antropoloogiat.

Eestlasi juba teate.

*Oma peas kutsun neid hellitavalt Olé-Olé-ks.

3 Kommentare:

maailmaparandaja hat gesagt…

ei tea. palun lahtikirjutada

VU hat gesagt…

Rita - räägib 7 keelt (köhh!). Õpib bioloogia õpetajaks. On kõhn ja praegu veel stressis.

Mina - otsutage ise.

Anonym hat gesagt…

Meil oli ka Saksamaal üks poolatarist Gosha. Aga seda ma ei usu iial, et too suitsetaks.